top of page
20170309_MixedUp_029.jpg

Nathalie, zang

 

Mijn soulmate in de muziek was mijn vader. Zo hebben we samen Mixed Up opgericht en traden we op met behulp van een muziekbandje. Maar de drang naar een volledige live performance bleef echter knagen. Het is bij Donkstreet Blues dat we dan onze gading hebben gevonden. Om er een allround coverband van te maken hebben we onze playlist wat bewerkt en zijn we dan terug onder de naam "Mixed Up" gaan optreden. Zoals de naam het al aangeeft brengen we een "mix" van zowel pop-, rock-, soul- als bluesmuziek. Onze sterkste punten : wij brengen goeie nummers, live, met hart en ziel en ik vergezel maar al te graag de muzikanten met mijn krachtige en warme stem.

20170309_MixedUp_047-2.jpg

Roger, drums

 

Als drummer van de band geef ik er al eens graag een lap op. Zoals de rest ben ik ook

al actief geweest in verschillende groepen. Uiteindelijk heb ik mijn ding gevonden bij

Mixed Up. Er heerst dan ook een toffe sfeer, met plaats voor een grapje hier en daar en natuurlijk heel veel muziek.

20170309_MixedUp_162.jpg

Danny, harmonica/gitaar/percussie

 

Ik ben mateloos geboeid door alles wat vleugels heeft , op afterburner werkt en kerosine verstookt. Binnen de groep ben ik voornamelijk "The man with the blowjob (harmonica)", maar sinds enkele jaren ook begonnen met "The handjob (gitaar)" ;-)

20170309_MixedUp_095.jpg

Jan, basgitaar

 

Mixed Up spreekt mij vooral aan voor de toffe nummerkes en de geweldige sfeer binnen de groep. Elke week geniet ik steeds weer van de leuke repetities.

20170309_MixedUp_034.jpg

Sven, sologitaar

 

Met veel enthousiasme speel ik zowel rustige als stevigere nummers. Eens ik mijn gitaar vast heb, kruipt die muziekkriebel in mij en dan ben ik niet meer te houden.

Dit enthousiasme vind ik ook in de andere groepsleden terug en samen gaan we er knallend tegenaan.

bottom of page